Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tirre bor - Az új haza

Tirre bor - Az új haza

3. fejezet

2021. augusztus 13. - Azuritt

A szobrikok durva taszigálása a királyi hálószárnyon át figyelmeztette Toát, hogy fogytán lehet sorsfonala. Az őrök a királyi hálóterembe vezették a tanácsadót, és a földre lökték. A király és a királyné egymásnak háttal ült az ágyon, arcukat tenyerükbe temetve. Baljós jel. 

 - Mé-éreg! - Nyögte IV. Kreen, és tört méltósággal lépett az Aragrin Hordozója elé. 

 - Altató! - A király erre úgy vágta pofon szolgáját, hogy az öreg tanácsos földre zuhant, magával rántva az éjjeli edényes asztalt. Nem mintha olyan erővel, vagy olyan váratlanul érte volna a csapás. De az élete most az elesettség látszatától függhet. 

Igazság szerint a pofon az adónak jobban fájt, mint a kapónak. A máskor aranykoronában büszkélkedő koponya most minden hirtelenségre hasadni készült, hogy ezer darabra robbanva hagyja lassan kihűlni a benne lüktető agyvelőt. Az edények csörömpölésétől a királyné is felzokogott, akit gyermekké egyszerűsített a szenvedés. 

 - Ölj meg királyom a Nektek okozott szenvedésért. Juttass a Kínok Kamrájába a könnyeidért királyném. De engedjétek be az ajtónállót, akinél ott az ellenszer a fejetekben tomboló pokolra. 

Az ifjúnál lévő két adag, dögszagot árasztó folyadék mozgósította a királyi méregkeverő túlélési ösztönét, és károgni kezdett a sarokban gubbasztva. 

 - Ne igya meg felség! Meglehet az utolsó komponenssel a halált szívná magába! Előbb meg kell vizs...

 - Hallgass! Ennél a halál is jobb... 

 Egy hajtás, és az arc torzulását megdöbbentő büfögés követte. Toá megkönnyebbült. A főzet lenn maradt.

 - Az íze undorító, királyném. De segít.

Az asszonynak emlékek derengtek elő a fájdalomködbe borult elméjében. Családi veszekedések. A szüzességének szétrepesztő kínja. Az első ágyas a király ágyában. A farkasfiak születése. A kettő közt lévő harmadik csecsemőhalála. Mindent kibír, döntötte el, és lehajtotta a löttyöt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tirrebor.blog.hu/api/trackback/id/tr1816658732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása